Oktatás - a menekítőszék használata

Az Evac+Chair termékek szakszerű használatának elsajátításához két fajta képzési struktúrát kínálunk. Az Evac+Chair specialisták által tartott tanfolyamok között az operátor képzés és a magasabb fokú belső instruktor képzés egyaránt megtalálható. Az oktatáson résztvevők elméleti és gyakorlati képzésben részesülnek, melynek eredményeként valós vészhelyzet esetén a szükséges határozottsággal léphetnek fel, a teendők és szerepek pontos ismeretében.

Célunk a menekítőszék használatának oktatásával:

  • A képzést sikeresen elvégzők számára biztosított legyen az a magas szintű tudás, mellyel minden körülmények között magabiztosan tudják kezelni az Evac+Chairt.
  • Kellő gyakorlattal rendelkező belső instruktorok képzése, akik felkészítik az operátorokat, hogy azok megfelelő segítséget nyújthassanak a mozgásukban korlátozott személyeknek, és vészhelyzet esetén biztonságos helyre tudják szállítani őket az Evac+Chair menekítőszék segítségével.

Evac+Chair operátor képzés

Az operátor képzés során a menekítőszék gyakorlati alkalmazásának elsajátítása kerül előtérbe. Két és fél órás képzés, mely a megrendelő munkavállalói közül 4 fő oktatását foglalja magába. Vészhelyzet esetén az Evac+Chair menekítőszéket biztonságosan tudják alkalmazni a tanultakat a képzésnek köszönhetően.

Belső instruktor képzés (Key Trainer Masterclass®)

A belső instruktor képzés magában foglalja az operátor képzést, ezen felül pedig olyan részletekkel egészül ki, melyek lehetővé teszik a menekítőszék gyakorlati használatán túl az egyes szituációkra való felkészülést, így az instruktor kész megoldásokkal tud reagálni vészhelyzetben. Az egész napos képzést elvégzők képessé válnak betanítani a személyzetet az Evac+Chair menekítőszék helyes használatára.

Visit ParAid
© Evac+Chair International Limited 2010 Company Reg No.3593826 England
ParAid House Weston Lane Birmingham B11 3RS UK

News