Rólunk

Evac+Chair - menekítőszékek és épület evakuálási megoldások

Az Evac+Chair International Ltd. 1985. óta kínál minőségi és univerzális megoldást az épületek evakuálására vészhelyzet esetére. A lépcsőházi menekülést elősegítő menekítőszékeket a Birminghamben (Anglia) található ParAid központban fejlesztik és gyártják. A piacvezető Evac+Chair mozgásukban korlátozott személyek (idős, kerekesszékes, sérült) részére nyújt biztonságosan, gyorsan és egyszerűen használható menekítőszékeket.

Az Evac+Chair termékek fejlesztési és gyártási folyamatai szigorú minőségi előírások alaján történnek.

  • ISO 9001:2008
  • ISO 13485:2003
  • CE megfelelőség
  • TÜV Nord minősítés
     

Ne felejtse el, a menekítőszék életet menthet! Mielőtt menekítőszéket vásárol, tájékozódjon beszerezési segédletünk segítségével.

Prospektív Kft.

Az Evac+Chair International Ltd. termékeinek magyarországi forgalmazását a Prospektív Kft. végzi. Cégünk oktatói és szerviz szakemberei az Evac+Chair Birminghamben található gyártó és oktató központjában sajátították el a menekítőszékek és evakuáló eszközök továbbképzési és szervizelési ismereteit. 

A Prospektív Kft. Magyarországon elsőként és egyedüliként kínálja a piacvezető Evac+Chair menekítőszékeket, képzési és szervizelési szolgáltatásokat.

Termékeinkkel kapcsolatban felmerülő további kérdéseivel forduljon bizalommal hozzánk.

Kapcsolatfelvétel

Visit ParAid
© Evac+Chair International Limited 2010 Company Reg No.3593826 England
ParAid House Weston Lane Birmingham B11 3RS UK

News